foto

Mariana Chmelařová

  • nar. 1963
    Bardejov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2012 Polski film
2003 Komediograf (TV seriál)
Strážce duší (TV seriál)
Taťka (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1992 Dědictví aneb Kurvahošigutntág

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace