foto

Václav Fišer

  • nar. 7.9.1912
    Klatovy, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 30.10.1992 (80 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Moje druhá první láska (E05)
Válka si nevybírá (E04)
1984 Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
Rubikova kostka (TV film)
1983 Sestřičky
1981 Okres na severu (TV seriál)
1980 Anna proletářka (TV film)
Italské jaro (TV film)
1979 Julek
1978 Brácha za všechny peníze
Zákony pohybu (TV seriál)
Bez ředitele (E10)
Pád (E09)
1977 Jen ho nechte, ať se bojí
Vítězný lid
1976 Muž na radnici (TV seriál)
Paleta lásky
1975 Chalupáři (TV seriál)
Kapr (E02)
Matka (TV seriál)
Neporažení (E08)
Můj brácha má prima bráchu
Muži jdou ve tmě (TV film)
Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Osvobození Prahy
Poslední exil (TV film)
Rytíř (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Dvacátý devátý
Královské řádění (TV film)
Královské usínání (TV film)
Ohnivý máj (TV film)
Sokolovo
Vrtkavý král (TV film)
1973 Kukačky (TV film)
Zločin v Modré hvězdě
1972 Lupič Legenda
Muž a žena (TV film)
1971 Chléb a písně (TV film)
Klíč
Zajatec šílenství (TV film)
1970 „Pane, vy jste vdova!“
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou
1968 Maratón
1966 Kdo chce zabít Jessii?
Ostře sledované vlaky
1965 5 milionů svědků
1964 Případ Daniela
1962 Černá dynastie
1961 Trápení
1960 Černá sobota
1959 Kruh
Mstitel
Partyzánská stezka
1958 Hlavní výhra
1957 Padělek
1956 Váhavý střelec
1955 Muž v povětří
1954 Přiznání Václava Urbánka

TV pořady

2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace