foto

Karel Engel

  • nar. 28.5.1940 (76 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2002 Chlípník (TV film)
2000 Mladý Indiana Jones: Dobrodružství v tajné službě
1995 Cesta peklem
1993 Záhada hlavolamu
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Čarodějky z předměstí
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Můj přítel d'Artagnan
Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
1987 O zatoulané princezně
1986 Dva na koni, jeden na oslu
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
1984 Fešák Hubert
Sanitka (TV seriál)
1983 Sestřičky
Slunce, seno, jahody
1982 Sny o Zambezi
1981 Pozor, vizita!
1980 Blues pro EFB
Svítalo celou noc
Temné slunce
Vrchní, prchni
1979 Arabela (TV seriál)
Božská Ema
Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
Julek
Lásky mezi kapkami deště
Modrá planeta
1978 Balada pro banditu
Čistá řeka
Hrozba
Kulový blesk
Lvi salónů
Panna a netvor
Past na kachnu
Píseň o stromu a růži
Radost až do rána
Střepy pro Evu
Tajemství Ocelového města
1977 Adéla ještě nevečeřela
Honza málem králem
Tichý Američan v Praze
Zítra vstanu a opařím se čajem
1976 Čas lásky a naděje
Dům Na poříčí
Malá mořská víla
Parta hic
Smrt na černo
1975 Cirkus v cirkuse
Osvobození Prahy
Sarajevský atentát
Tam, kde hnízdí čápi
Tobě hrana zvonit nebude
1974 Drahé tety a já
Dvacátý devátý
Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
Motiv pro vraždu
Noc oranžových ohňů
Sokolovo
Zbraně pro Prahu
30 případů majora Zemana (TV seriál)
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Kronika žhavého léta
Noc na Karlštejně
1972 ...a pozdravuji vlaštovky
Bitva o Hedviku
Cesty mužů
Pan Tau v cirkusu
Slečna Golem
Šest medvědů s Cibulkou
1971 Princ Bajaja
1970 „Čtyři vraždy stačí, drahoušku“
Kateřina a její děti
Lucie a zázraky
Na kometě
Svatby pana Voka
Valerie a týden divů
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou
Pan Tau (TV seriál)
Případ pro začínajícího kata
Zabil jsem Einsteina, pánové...
Záhada hlavolamu (TV seriál)
1968 Čest a sláva
Maratón
Objížďka
Zločin v šantánu
1967 Já, spravedlnost
Rozmarné léto
1966 Dáma na kolejích
1965 Finský nůž
1964 Bláznova kronika
Každý den odvahu
Limonádový Joe aneb Koňská opera

Dokumentární

1989 Zlatá ulička (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace