foto

Barnaby Edwards

  • nar. 20.8.1969 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Ztracené město Z
2014 Shadows of a Stranger
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
2010 Pán času (TV seriál)
Velký třesk (S05E13)
Pandorica se otevírá (S05E12)
Vítězství Daleků (S05E03)
2009 Doctor Who at the Proms (TV film)
2008 Pán času (TV seriál)
Konec cesty (S04E13)
Ukradená Země (S04E12)
2007 Pán času (TV seriál)
Evoluce Daleků (S03E05)
Dalekové na Manhattanu (S03E04)
2006 Pán času (TV seriál)
Soudný den (S02E13)
Armáda duchů (S02E12)
Potomci lidí
2005 Pán času (TV seriál)
Zlý vlk (S01E12)
Dalek (S01E06)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
1992 Doctor Who: Shada

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace