foto

Zdena Sajfertová

  • nar. 4.5.1959 (57 let)
    Chlumec nad Cidlinou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Anděl Páně 2
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Tvrdší než diamant (E06)
2015 Fotograf
Policie Modrava (TV seriál)
Blondýnka na hřbitově (S01E14)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
Vyprávěj (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Ludvík se ztratil (studentský film)
2007 O uloupené divožence (TV film)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
2005 Krev zmizelého
Ulice (TV seriál)
2004 I ve smrti sami (TV film)
Místo nahoře (TV seriál)
2002 Černý slzy (TV film)
2001 Karlínská balada (TV film)
Politik a herečka (TV film)
2000 Český Robinson (TV film)
Der Lebensborn - Pramen života
1998 Hvězda života (TV film)
1997 Zdivočelá země
Zdivočelá země (TV seriál)
1994 Otčina (TV film)
Štace (studentský film)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Co teď a co potom: Dno (TV film)
Klauni a vlastenci (TV film)
1990 Byli jsme to my?
Jen o rodinných záležitostech
Král kolonád
Největší z Pierotů (TV seriál)
O zapomnětlivém černokněžníkovi
Tichá myš (TV film)
1989 Blázni a děvčátka
Divoká srdce
1988 Druhý dech (TV seriál)
Oznamuje se láskám vašim
1987 Anděl svádí ďábla
Dům pro dva
Gagman (TV seriál)
Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Počkej si na bílé štěstí (TV seriál)
1986 Cena medu
Přezůvky štěstí
Zlá krev (TV seriál)
1985 Havárie
Já nejsem já
Podfuk
Zastihla mě noc
1984 Jak básníci přicházejí o iluze
Paragrafy na kolech (TV seriál)
1983 Anděl s ďáblem v těle
Jako kníže Rohan (TV film)
Pasáček z doliny
Straka v hrsti
Zámek Nekonečno

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace