foto

Patti Podesta

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

2017 American Gods (TV seriál)
The Bone Orchard (E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Paradise Pictures (TV film)
2015 Powers (TV seriál)
2014 Hieroglyph (TV film)
2013 Anatomy of Violence (TV film)
Hannibal (TV seriál)
Apéritif (S01E01)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
2011 Cinema verite (TV film)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
2010 Láska a jiné závislosti
2009 Tell-Tale
2008 Nové sčítání hlasů (TV film)
Samotář
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
2006 Annapolis
Bobby
2005 Generace X
2003 Bláznivej sejf
Spin
2001 Spyder Games (TV seriál)
2000 Memento
This Is How the World Ends (TV film)
1999 Čtyři do trojky
Locust Valley
Operation Splitsville
Swap Meet
Tanec smrti
1997 Zkurvená nuda
1996 Driven

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace