foto

Jan Lepšík

  • nar. 12.6.1972 (44 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Lída Baarová
Případ pro malíře (TV film)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Sebemilenec (TV film)
2011 Česká měna (divadelní záznam)
2010 Pažoutovi (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2009 Protektor
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
2005 Příběhy obyčejného šílenství
Ulice (TV seriál)
2001 Domov (studentský film)
1997 Výchova dívek v Čechách
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Kočka na kolejích (TV film)

Dokumentární

2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace