foto

Zoltán Schneider

  • nar. 5.2.1970 (47 let)
    Budapešť, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Kincsem
O těle a duši
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
2014 Berosált a rezesbanda
Parkoviště
2012 Drazí zrazení přátelé
2011 Hacktion (TV seriál)
2010 Apacsok (TV film)
Üvegtigris 3.
2009 Hajónapló (TV seriál)
2008 Nyugalom
Presszó (TV seriál)
2007 Kire ütött ez a gyerek? (TV film)
2004 Miskolci boniésklájd, A
2003 Lili (TV seriál)
2002 Hídember, A
2001 Hamvadó cigarettavég

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace