Reklama

Reklama

Eva Kudláčová Rácová

Eva Kudláčová Rácová

Biografie

Vystudovala scénografii na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě. Od roku 2002 působila jako scénografka a kostýmní výtvarnice v divadlech na Slovensku a v zahraničí. Spolupracovala se Slovenským národním divadlem („Fetišistky“ a „Ksicht“ v režii Soni Ferancové; „Plantáž“ v režii Mariána Amslera; „Mobil mrtvého muže“, „Madame Bovary“ a „Iluze“ v režii Eduarda Kudláče), s Divadlem Astorka v Bratislavě („Smajlíci“, režie Roman Olekšák), s Divadlem Aréna v Bratislavě („Pan Kolpert“ a „Plyš“ v režii Mariána Amslera; „Bůh masakru“, „Perfect Days“, „Absolvent“ v režii Soni Ferancové) a se Studiem S v Bratislavě („Hotovo. Schluss.“ a „Na východě nic nového“ v režii Eduarda Kudláče).

Dále spolupracovala se Státním divadlem v Košicích („Zločin a trest“, „Najdúch“), se Studiem tance v Banské Bystrici („Sectio“, „Mirakulos“, „Be bop“), s Městským divadlem v Žiline („Žena z minulosti“, „Mobil“, „Podzemní blues“, „Idiot“, „Seč“, „Jak v sistrech listí svist“, „Beat“, „Zločin“ a trest, „Modrofous“, „Zloději“, „Opilí“ v režii Eduarda Kudláče), s Komorním divadlem v Martine („Čím tišší tón tím lepší“ v režii Kamila Žišky), v zahraničí spolupracovala s Národním divadlem („Sněhová královna“ v režii Zoji Mikotové), s Dejvickým divadlem („Love story“, režie  Marián Amsler), s Divadlem na Zábradlí, s Klicperovým divadlem v Hradci Králové a s Theatre Maison de la Poesie v Paříži („Naše malá stabilizace“, režie Lukasz Kos).

Od roku 2002 působila také jako kostýmní výtvarnice pro televizi a film. Vytvořila kostýmy pro televizní seriál Mesto tieňov pro TV Markíza, pro druhou sérii seriálu Rádio pro TV Markíza, pro seriál Nikdy neříkej nikdy pro TV Joj a pro rodinné sitcomy Sekerovci a Zita na krku pro TV Markíza. Vytvořila kostýmy také pro filmy Nebo, peklo, zem v režii Laury Sivákové a Démoni v režii Róberta Švedy.

Národní divadlo

Kostymérka

Filmy
2009

Nebe, peklo… zem

Seriály
2022

Specialisté

 

Hodinový manžel (S07E13)

 

Kus těla (S07E12)

 

Lhostejnost (S07E11)

  více epizod (3)
 

Šéfka

 

Případ Straka (E10)

 

Důvěra (E09)

 

Bylo nebylo na Jižním městě (E08)

  více epizod (7)
2011

Nikdy neříkej nikdy

 

Epizoda 10 (S02E10)

 

Epizoda 9 (S02E09)

 

Epizoda 8 (S02E08)

  více epizod (7)
2009

Nikdy neříkej nikdy

 

Šebesta (S01E12)

 

Marianna (S01E11)

 

Dano (S01E10)

  více epizod (9)
2008

Mesto tieňov

 

Nebezpečné vzťahy (S01E10)

 

Sériový vrah (S01E09)

 

Únos (S01E08)

  více epizod (7)

Reklama

Reklama