foto

Ivy Bethune

  • nar. 1.6.1918 (98 let)
    Sevastopol, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2010 Kissing Strangers
2008 Dostaňte agenta Smarta
2001 Totally Blonde
1991 Nůžky
1990 Flash (TV seriál)
Turner & Hooch (TV film)
1989 Goodnight, Sweet Marilyn
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
1986 Zprávy v jedenáct (TV film)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Muž s červenou botou
Návrat do budoucnosti
Otherworld (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Chladné oči v plamenech
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Walking the Edge
1982 Špatné je dobré
1981 Callie & Son (TV film)
Dark Night of the Scarecrow (TV film)
Father Murphy (TV seriál)
Stand by Your Man (TV film)
This House Possessed (TV film)
1980 Haywire (TV film)
1979 CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
Friendships, Secrets and Lies (TV film)
Goldie a boxer (TV film)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 I Wanna Hold Your Hand
Nowhere to Run (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Goodbye, Norma Jean
Charlieho andílci (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Legend of Earl Durand
1973 Of Men and Women (TV film)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Blood Legacy
The Waltons (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
1960 The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Dokumentární

2011 Troupers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace