foto

Nora-Jane Noone

  • nar. 8.3.1984 (32 let)
    Galway, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 The Deep End
2015 Brand New-U
Brooklyn
Estranged
2013 Atlantis (TV seriál)
Deception (TV seriál)
Jack Taylor: Shot Down (TV film)
Jack Taylor: The Dramatist (TV film)
2012 Jack Taylor: Priest (TV film)
2011 Jack Taylor: The Magdalen Martyrs (TV film)
Jack Taylor: The Pikemen (TV film)
2010 Guards, The (TV film)
Small Change
Uprchlík (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
Monstrum z bažin
Pád do tmy 2
Surovost
Through the Night
2008 Beyond the Rave
Insatiable
Soudný den
2007 Rychlé rande
2005 Afterlife (TV seriál)
Pád do tmy
2004 Zakletá Ella
2002 Padlé ženy
1999 Holby City (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2005 Making of 'The Descent', The

TV pořady

2007 Xposé (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace