foto

Jakub Kohák

  • nar. 10.10.1974 (42 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jakub Kohák se narodil 10. října 1974. Především je známý jako režisér televizních reklam (Kofola, Pepsi a mnoho dalších). Jeho reklamy mu vysloužily mnoho cen jak na české tak i na světové scéně. Na festivalu v Cannes byl prezentován v prestižním světovém výběru Young Directors (nejlepší mladý režisér).

S chutí se věnuje i tvorbě krátkých videoklipů, filmů a spotů. Je držitelem ceny Anděl (1999) za nejlepší český videoklip. K zajímavostem jistě patří, že v nedávné době se stal pátým členem kapely Wohnout.

Český fanoušek si ho ale může pamatovat z jeho hereckých rolí ve filmech: EUROTRIP, ČERT VÍ PROČ, U MĚ DOBRÝ a ještě třeba HLÍDAČ Č. 47. V poslední době jsme ho mohli vidět v seriálu OKRESNÍ PŘEBOR, kde ztvárnil postavu místního brankáře.

Petr "Mr.Hudson" Jahn

Herecká filmografie

2017 Nebezpečná kořist
2016 Dvojníci
Instalatér z Tuchlovic
Teorie tygra
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Mimo realitu (E02)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody
2015 Burácení
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Překvapení, překvapení! (S04E03)
Korunní princ (TV film)
Přístav (TV seriál)
Správnej dres (TV film)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nález ztraceného času (S03E17)
Skutečný poklad (S03E15)
V Počátkách opět a poprvé (S02E10)
Tajnosti a intriky (S02E04)
Návraty a zvraty (S02E03)
další epizody
Pečený sněhulák (TV pořad)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Nosferatu in Love (S03E02)
Vejška
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Oko za oko (S01E32)
Politika pro každého (S01E26)
Josefčin styl (S01E25)
Sex, pravda a intriky (S01E24)
Hodná, zlá a sobecká (S01E23)
další epizody
2012 Líbáš jako ďábel
Martin a Venuše
Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Derby (E14)
Inseminátor (E13)
Láska (E12)
další epizody
2008 Hlídač č. 47
U mě dobrý
2007 Paní z Izieu (TV film)
2004 Clochemerle (TV film)
Eurotrip
2003 Čert ví proč
Nadměrné maličkosti: Drámo (TV film)
2002 I Survived the Redesign
2001 Dissident
Na cestě (studentský film)
2000 Dům
Samotáři
1999 Kino (studentský film)
1998 Tunel (studentský film)
1997 Bublina

Dokumentární

2014 Tělo plné štěstí (studentský film)
2012 Film o filmu - Okresní přebor: Poslední zápas Pepika Hnátka
2011 Film o filmu: Autopohádky

TV pořady

2016 NETuse (TV pořad)
Pevnost Boyard (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Zlatá hokejka 2016 (TV pořad)
2015 Ceny Czech Grand Design 2014 (TV pořad)
Hrajeme s Alim (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
Poslední zhasne (TV pořad)
Show Leoše Mareše (TV pořad)
Zlatá hokejka 2015 (TV pořad)
2014 Kdo je kdo? (TV pořad)
Konfrontace Petra Fischera (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2014 (TV pořad)
Muži proti ženám (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
TGM: Talkshow Geni a Míši (TV pořad)
TýTý 2013 (TV pořad)
U Haliny v kuchyni (TV pořad)
2013 Artefakta (TV pořad)
Cena Nadácie Tatra banky za umenie 2013 (TV pořad)
Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
QI - na vše máme odpověď (TV pořad)
QI XL (TV pořad)
T-Mobile Fotbalista roku 2012 (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 Drzá Diana (TV pořad)
Mixxxer (TV pořad)
Snídejte šampaňské (TV pořad)
V luftě (TV pořad)
7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
2010 Kapka naděje (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Báječná léta bez opony (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 One Man Show (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Režijní filmografie

2014 Pečený sněhulák (TV pořad)
2011 Autopohádky
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Konvoj (E11)
Forbes (E05)
2006 Kde lampy bloudí
2002 Biker

Dokumentární

2006 ČT Live - Iva Bittová (koncert)
2005 ČT Live - Tata Bojs (koncert)
Jeden jestřáb mnoho vran rozhání (studentský film)
2001 Béčka (studentský film)

TV pořady

2013 Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)

Hudební videoklipy

2005 Khoiba - That Reason (hudební videoklip)
2004 Tata Bojs: Virtuální duet (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

2006 Kde lampy bloudí
2002 Biker

Dokumentární

2005 Jeden jestřáb mnoho vran rozhání (studentský film)
2001 Béčka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(130)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace