foto

George A. Romero

  • nar. 4.2.1940 (77 let)
    New York City, New York, USA

Scenáristická filmografie

2011 Another Night of the Living Dead
2010 Podivní - původní scénář
2009 Survival of the Dead
2008 Zombies: Den-D přichází - původní scénář
2007 Deník mrtvých
2006 Noc oživlých mrtvol 3D - původní scénář
2005 Země mrtvých
2004 Úsvit mrtvých - původní scénář
2000 Drtič
1993 Druhé já
1990 Dvě ďábelské oči
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (13)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(576)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace