foto

Little Richard

  • nar. 5.12.1932 (84 let)
    Macon, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Mystery, Aljaška
1998 Bláznivý boss
Proč se blázni zamilují?
1996 Noční šichta (TV film)
1993 Dobrodružství létající okurky
Někdo to rád studené
Poslední akční hrdina
1992 Půlnoční horečka
1991 Columbo: Columbo a vražda rockové hvězdy (TV film)
1990 Mother Goose Rock 'n' Rhyme (TV film)
1989 Scenes from the Class Struggle in Beverly Hills
1988 Bohyně lásky (TV film)
Fialový návštěvník
1986 Somrák z Beverly Hills
1967 Catalina Caper
1957 Mister Rock and Roll
1956 Don't Knock the Rock
The Girl Can't Help It

TV seriály

2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Muppets Tonight! (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Bill & Ted's Excellent Adventures (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

1992 Twist
1987 Chuck Berry: Ať žije Rock and Roll
1980 Little Richard Story, The
1973 Jimi Hendrix
Let the Good Times Roll
London Rock and Roll Show, The
1972 Black Rodeo
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

TV pořady

2006 Celebrity Duets (TV pořad)
2005 Kathy Griffin: My Life on the D-List (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 On-Air with Ryan Seacrest (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1999 Martin Short Show, The (TV pořad)
1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 Wolfman Jack Show, The (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Sezame, otevři se (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 The Pat Boone Show (TV pořad)
1965 Where the Action Is (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace