Reklama

Reklama

Stanislav Ianevski

Stanislav Ianevski

nar. 16.05.1985 (38 let)
Sofie, Bulharsko

Biografie (1)

Stanislav Ianevski je bulharským hercem, jenž spatřil světlo světa 16. května 1985 v Sofii, a kterého většina z nás zná jako Viktora Kruma z filmu Harry Potter - Ohnivý pohár. Po dobu pěti let žil jak v Anglii, tak i v Izraeli. Studoval na Millově střední škole v Londýně spolu s dalším potterovským kolegou Harry Mellingem, který hraje Dudleye Dursleyho. Stanislav neměl žádné herecké ambice, netoužil se vydat touto cestou. To se mělo změnit ve chvíli, kdy si ho v… (více)

Zajímavosti (5)

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)

  • Herec Viktora Kruma, Stanislav Ianevski, pozval své kamarády na premiéru tohoto filmu, jelikož natočil scénu na svatbě Billa Weasleyho (Domhnall Gleeson) a Fleur Delacour (Clémence Poésy), kde tančil s Hermionou (Emma Watson). Bohužel až při promítání zjistil, že tato scéna skončila na zemi ve střižně a tím pádem ho čekalo nemilé vysvětlování kamarádům i novinářům, kterými byl nařknut, že si to celé vymyslel. (sQelle)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

  • Ještě před natáčením filmu kolovaly zvěsti, že do role Viktora Kruma byl obsazen skotský herec. Tato fáma byla zastavena, když studio oznámilo, že slavného famfrpálového chytače bude hrát Bulhar Stanislav Ianevski. Zvěst se vyrojila pravděpodobně proto, že herec byl objeven v Anglii a ne v Sofii, kde se konal casting. (HappySmile)

Galerie (25)

Reklama

Herec

Reklama

Reklama