Reklama

Reklama

Colin Strause

Colin Strause

nar. 18.01.1976 (48 let)
Waukegan, Illinois, USA

Biografie (1)

"Když děláte film pro velké studio, vždy musíte dělat kompromisy. Když točíte za své peníze, tak žádné dělat nemusíte." - prohlásil začínající režisér v rozhovoru o nejnovějším jeho filmu SKYLINE. Colin Strause se narodil 18. ledna roku 1976 v Waukegan (Illinois, USA), což bylo přesně o jeden rok a jeden den po narození jeho staršího bratra Grega, se kterým později rozjel filmovou kariéru. Od mládí byl Colin se svým bratrem fascinován vizuálními efekty a proto se… (více)

Zajímavosti (3)

Světová invaze (2011)

  • Společnost Sony zvažovala právní kroky proti Gregovi a Colinu Strauseovým, kteří byli najati na vizuální efekty pro film prostřednictvím jejich trikové společnosti Hydraulx. Společnost Sony podezírala bratry Strauseovy, že vytvořili vlastní film Skyline (2010) o mimozemské invazi v Los Angeles, který by konkuroval filmu Světová invaze, a zahájila arbitráž proti nim a Hydraulxu, ale později arbitráž zastavila. (Kuzmik)

Pavouci z vesmíru (2010)

  • Celý rozpočet čítající 10 milionů amerických dolarů financovali Colin a Greg Strauseovi bez asistence jakéhokoliv studia. Samotné filmování stálo pouhých 500 000 dolarů, zbytek pak "spolkly" digitální efekty. (oje)

Galerie (2)

Reklama

Režisér

Producent

Filmy
2020

Skylines

Herec

Reklama

Reklama