foto

Petr Kačírek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Vaginator: Dawn of the Bitches (amatérský film)
2016 Syn (amatérský film)
2015 Až oči mé se rozevřou (amatérský film)
2013 V1: The Hunters of Carnivorous Bitches (amatérský film)
2011 Samota (studentský film)

TV seriály

2015 Pionýři hororu 2 (TV seriál)
2013 Pionýři hororu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Akcept

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace