Reklama

Reklama

Bonnie Aarons

Bonnie Aarons

nar. 09.09.1960 (63 let)
Los Angeles, California, USA

Biografie (1)

Bonnie Aarons je americká herečka, která je známá pro své role jako Bum ve filmu Mulholland Drive (2001), baronka Joy von Troken v Deník princezny (2001), pokračování Deník princezny 2: Královské povinnosti (2004) a démonická jeptiška známá jako Valak v V zajetí démonů 2 (2016) a jeho další spinoff Sestra (2018). Aarons navštěvovala hereckou školu v New Yorku, ale často ji říkávali, že díky jejímu vzhledu a nosu se v herectví neuchytí. V Evropě našla práci v… (více)

Zajímavosti (4)

Sestra II (2023)

  • Režisér Michael Chaves byl ze sekvence novinového stánku nadšený a věděl, že se fanouškům bude líbit. Když nadešel čas skutečně provést scénu, uvědomil si, jak je těžké ji skutečně vytvořit, protože každý časopis musel být dokonalý, zvláště když se měla vytvořit podoba démonické jeptišky Valak (Bonnie Aarons). Přiznává, že kdyby věděl, jak obtížné by bylo vytvoření této sekvence, pravděpodobně by se příliš „bál“ ji vytvořit. (noelcoward73)

Sestra II (2023)

  • Ve scéně otáčení stránek časopisů lze na různých místech (zdi atd.) vidět písmena V A L A K, která hláskují jméno démona: VALAK (Bonnie Aarons). (noelcoward73)

Galerie (2)

Reklama

Herečka

Host

Reklama

Reklama