foto

Marko Igonda

  • nar. 5.2.1974 (42 let)
    Žilina, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mladý talentovaný, divadelní a filmový slovenský herec dobře známý i českému divákovi, objevil se i několika zahraničních produkcích. Před dvěma roky byl na festivalu Berlinale mezi 9 nominovanými v projektě Shooting Star 2008, představujícím mladé evropské talenty.

Zdroj: SPI International

Herecká filmografie

2016 Zoo (TV seriál)
2015 Reportérka (TV seriál)
2014 Divoké kone (TV seriál)
Krok do tmy
Láska na vlásku
2013 Good Night
Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
Poslední odměna (studentský film)
2012 Konfident
Miluj ma alebo odíď
Pod povrchom (TV seriál)
Policajti z centra (TV seriál)
Zradení (TV film)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Legenda o létajícím Cypriánovi
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
Hodinu nevíš...
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Dark Spirits
Expozitura (TV seriál)
Na vlky železa (TV film)
Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Crash Road
Hannibal - Zrození
Rozhovor s nepřítelem
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
Krev zmizelého (TV seriál)
Uzavřená společnost (studentský film)
2005 Krev zmizelého
Restart
Ulice (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2004 Milenci a vrazi
2002 Kvet šťastia (TV film)
2001 Kováč Juraj (TV film)
Za nepřátelskou linií
Zlatý chléb (TV film)
2000 Fragmenty z malomesta
1999 Z kapsy rozprávkára (TV film)
1998 Crazy Six
Za mestskými múrmi (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)

Dokumentární

2011 Slovenské kino (TV seriál)
2010 Necenzurovaný Film o Filmu Hodinu nevíš (TV film)

TV pořady

2009 Služby v našich službách (TV pořad)
2004 Anjeli strážni (TV pořad)

Hudební videoklipy

2013 Zuzana Smatanová - Miluj ma, alebo odíď (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace