foto

Juraj Hrčka

  • nar. 29.5.1980 (36 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Juraj sa narodil 29.5.1980 v Bratislave. Navštevoval Konzervatórium a vyštudoval Vysokú školu múzických umení. V roku 2002 sa stal členom Divadla Andreja Bagara v Nitre.

Tento slovenský herec má na konte niekoľko filmov a seriálov, no uprednostňuje divadlo. Sám hovorí, že v štúdiu za mikrofónom sa cíti ako doma. Svoj hlas prepožičal aj Udatnému kuriatku či zajacovi v Alici v krajine zázrakov.

V divadle sme ho mohli vidieť ako kohúta v predstavení Adam Šangala, účinkoval aj v Petrovi Panovi či v Testosteróne. Čo sa týka filmov, známe sú napríklad Z kapsy rozprávkára, Želary, O ľuďoch a čarodejníkoch, Ako som prežil či Kriminálka Staré Mesto. Zahral si aj po boku Petra Marcina a to v sitkome Normálna rodinka, a v Ordinácii v ružovej záhrade, kde hral vozíčkara Dávida.

Annamária "LondonGirl" Závodníková

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2015 Nirria (amatérský film)
Sedmero krkavců
2014 Kukura (divadelní záznam)
Martini Shot (studentský film)
Prvá posledná (studentský film)
Tri prasiatka (divadelní záznam)
2013 Colette
Orfeova pieseň (studentský film)
Zem je guľatá (studentský film)
2012 Happy3Friends (studentský film)
2011 Poslední dny Ľudovíta Štúra (studentský film)
2010 Aj kone sa hrajú (TV film)
2005 Adam Šangala (divadelní záznam)
2003 Želary
2002 Kvet šťastia (TV film)
1999 O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
1994 Doloroso (TV film)
Pod vŕbou (TV film)
1993 Afrodita (TV film)

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Sterilní pravda (E08)
Žena nikoho (E06)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 Ako som prežil (TV seriál)
2008 Normálna rodinka (TV seriál)
Obchod so šťastím (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)

Dokumentární

2015 Piaty vesmír naľavo
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace