foto

Jozef Domonkoš

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Láska na vlásku
Ochrancovia (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
1996 Zázračná láska (TV film)
1994 Žiletky
1991 Diabol vo Francúzsku (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
Sluha dvoch pánov (TV film)
1990 Sila lásky (TV film)
1989 Obyčajný špás
1987 O živé vodě (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace