foto

Šimon Caban

  • nar. 19.7.1963 (53 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře
2003 Mazaný Filip
1998 U Šmejkalovic ohrady aneb večer na počest Jaroslava Foglara (koncert)
1990 Kouř
1988 Pražská 5
1987 Zuřivý reportér
1986 Crucifixions (studentský film)

TV seriály

2009 Přešlapy (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)

Dokumentární

1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)

TV pořady

2010 Studio ČT24 (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Česká kuchařka (divadelní záznam)
2007 Galileo (divadelní záznam)
1992 Don Gio

Dokumentární

2008 Filmové deníky Šimona Cabana: Jemen / Sokotra
2007 Přes Alpy na kole
2004 Island - rodinná dovolená

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Česká kuchařka (divadelní záznam) - divadelní hra
1992 Don Gio

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Praha očima...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace