foto

Liv Bernhoft Osa

  • nar. 3.3.1957 (59 let)
    Voss, Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Pyromanen
2013 Detektiv Down
2007 Potkan 007 a UFO
2004 Špatně rozdané karty
2002 Tiden før Tim (TV seriál)
1994 Jasnozřivá
Vestavind (TV seriál)
1991 Fedrelandet (TV seriál)
1990 Den svarta cirkeln (TV seriál)
1983 Hockeyfeber

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace