foto

Margarita Levijeva

  • nar. 9.2.1980 (36 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ruská židovka, rodačka ze Sovětského Leningradu narozena 9. února 1980, začínala ve třech letech s gymnastikou. Stala se i členkou Ruského olympijského týmu. Období, během kterého vyhrála soutěže v Rusku a soutěžila i v USA, trvalo ještě dalších 13 let. Od 11. narozenin se už spolu s matkou přestěhovaly do New Yorku, kde později studovala na univerzitě ekonomiku. Její skutečnou vášni ale bylo herectví.

Do světa filmu nakoukla nejdříve rolí Julie Romano v nezávislém filmu BILLY'S CHOICE (2004). Z dalšího by se dalo jmenovat účinkování v seriálu SPIKNUTÍ (2006), dramatický snímek PŘEHLÍŽENÝ (2007) nebo NOISE (2007), tady se ukázala po boku oscarového Tima Robbinse. Do většího povědomí českých diváků se zapsala až v roce 2009. Nejdříve to byl ZÁBAVNÝ PARK (2009) jako sexy Lisa P, kde si mj. zahrála i Kristen Stewart a druhým filmem byl pak SAMEC (2009), kde ztvárnila opět přitažlivou dívku, Heather.

V roce 2005 jí New York Magazine zvolil jako jednu z 50 nejkrásnějších lidí v New Yorku.

David "sir-dave" Čechmánek

Herecká filmografie

2017 The Deuce (TV film)
2015 Allegiance (TV seriál)
Deník puberťačky
Milenci těch druhých
2014 Loft
Skoryj 'Moskva-Rossija'
2013 Černá listina (TV seriál)
Knights of Badassdom
2012 Pro Ellen
2011 Obhájce
Pomsta (TV seriál)
Stand Up, The
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
Samec
Zábavný park
2007 Noise
Přehlížený
2006 Prince, The (TV film)
Spiknutí (TV seriál)
What's Not to Love? (TV film)
2005 N.Y.-70 (TV film)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)

TV pořady

2004 Fashion News Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace