foto

Petr Koliha

  • nar. 5.7.1956 (60 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

1997 Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1996 Ceremoniář
1995 Poslední přesun

Režijní filmografie

1997 Výchova dívek v Čechách
1996 Play Strindberg (TV film)
Strážní andělé (TV film)
1994 Kočka na kolejích (TV film)
1989 Něžný barbar
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)
1986 Domek u lesa (TV film)
Výsledek testu (TV film)
1979 Rozumnost (studentský film)

Herecká filmografie

1996 Periferie (TV film)

Dokumentární

2014 Bohumil Hrabal „Takže se stalo, že...”

TV pořady

2011 Planeta Yó (TV pořad)
2006 Žito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace