foto

Carly Pope

  • nar. 28.8.1980 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Měří 169 centimetrů, je narozená ve znamení Panny a má přezdívky Carlita nebo Lita. Matka je italského původu, kdežto otec je napůl Polák a Angličan. Má dva sourozence, staršího bratra Krise Pope (*25.5.1976), který je hercem a mladšího Alexandera. Má italsko-jugoslávsko-irské kořeny.

V roce 1998 úspěšně vystudovala  tanec a dramatickou tvorbu na Lord Byng Secondary School in Vancouver v Kanadě a University of British Columbia in Vancouver, British Columbia. Na divadelní scéně se proslavila díky Cowboys and Aliens (hra je posazena do Východní Evropy). A v televizi se proslavila rolí Sam McPherson v seriálu Popular (1999) a v tv filmu A Cooler Climate (Chladnější klima - 1999). Poté se vrátila zpět do Vancouveru, aby trávila více času se svými bratry.

Mluví italsky, francouzsky a španělsky. Má ráda japonské jídlo, dlouhé procházky, ráda píše a čte poezii a napsala učebnici o hraní na kytaru. Nikdy nechtěla být herečkou, ale spíš učitelkou. V roce 2000 byla vyhlášená podle časopisu Stuff Magazine 42 nejsexy ze 100 nominovaných dívek. V roce 2001 se objevila v reklamě na Pepsi. Je modelkou pro Guess Jeans a momentálně si zařizuje nový domov v Los Angeles, kde má také psa rasy Bull dog.

Z její filmografie si můžeme vyjmenovat třeba Skleněný dům, Lékařskou akademii, Maximální limit nebo  Gurmánskou lásku.

Jakub "Rodriguez" Kučera

Herecká filmografie

2015 Lost Boy
2014 Rush (TV seriál)
This Last Lonely Place
2013 Bílá horečka
Concrete Blondes
Elysium
Played (TV seriál)
2011 S.W.A.T.: Pod palbou
Textuality
2010 Day One (TV seriál)
Outlaw (TV seriál)
2009 Hra na vraha
Stuntmen
2008 Californication (TV seriál)
Blues všedního dne (S02E11)
Slasti a strasti (S02E06)
Edison & Leo
Mrazivé peklo (TV film)
Say Goodnight
Toronto Stories
2007 Bezstarostný sex
Dirt (TV seriál)
Tajemství rodu Locků
Výbor ťuťu ňuňu cecíků
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
Krvavé svědectví (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 French Guy, The
Gurmánská láska (TV film)
Hamster Cage, The
Maximální limit
Sandra Goes to Whistler
Teorie oken
2004 Collector, The (TV seriál)
Eighteen
Everyone
Lékařská akademie
Ranč (TV film)
Zimní ráj (TV seriál)
2003 Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
Hemingway vs. Callaghan (TV film)
Jake 2.0 (TV seriál)
Nemesis
Pomsta je sladká (TV film)
Volání mrtvých (TV seriál)
1st to Die (TV film)
2002 Kim Possible (TV seriál)
Orange County
Various Positions
2001 Finder's Fee
Skleněný dům
24 hodin (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
Sněhová kalamita
V nachovém oparu (TV film)
1999 Aliens in the Wild Wild West
Chladnější klima (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Popular (TV seriál)
1998 Podezřelé chování
Už na tebe čekám (TV film)
1997 Night Man (TV seriál)

Dokumentární

2008 Nitty Gritty Behind the Itty Bitty Titty Committee, The
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace