foto

Ida Dwinger

  • nar. 6.3.1957 (59 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2014 Druhá šance
1864 (TV seriál)
2013 Smutek a radost
Střelec
2012 Dicte (TV seriál)
Forårsminder
2011 Lykke (TV seriál)
2010 Vláda (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
Raněné srdce
Zločin II (TV seriál)
2008 Livvagterne (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2007 Doma je doma
2006 Po svatbě
2005 Allegro
Klovn (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
2003 Anja po Viktorovi
Rekonstrukce
Starý, nový, půjčený a modrý
2002 At kende sandheden
Otevřená srdce
Sestřiny děti na sněhu
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)
1999 En verdensomsejling under bordet (TV film)
1997 Sekten
1996 Den store kul-tur (TV film)
1993 Sort høst

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace