foto

Andrea Verešová

  • nar. 28.6.1980 (35 let)
    Žilina, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Andrea Verešová se narodila 28.6.1980 ve slovenské Žilině. Má sestru Alexandru. Za svou kariéru získala již mnoho titulů a ocenění ze soutěží krásy ( Miss středních škol, Miss Žilina, slovenská Elite model loak, Miss SR 1999).

Málé role si zahrála ve filmech: PRINC A JÁ nebo v českém filmu PANIC JE NANIC. Dělala konkurz na Johanku z Arku, ten ale nedopadl. Dnes je šťastně vdaná za právníka Daniela Volopicha (svatbu měli v březnu 2007). 8.7.07 se šťastným manželům narodilo první společné dítě - dcerka Vanessa (Daniel Volopich má již dvě dcery z předchozího manželství). O rok později pak Andrea oznámila, že čeká druhé dítě a 24.2.09 se jí pak narodil chlapeček - Daniel Tobiáš.

V současné době se modelka věnuje jak dětem doma v Plzni, tak se pomalu vrací k práci modelky a také by chtěla pracovat v oboru, který vystudovala - což je právo.

Kermiska "kerm" V.

Herecká filmografie

2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
2005 Panic je nanic
2004 Princ a já

Dokumentární

2014 Integrácia 2014 (koncert)
2011 Tajemství svateb slavných (TV film)
2009 Tajemství celebrit (TV film)
Tajemství modelek (TV film)

TV pořady

2015 Sladký život (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
CHART SHOW (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2011 Café Barrandov (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Adela show (TV pořad)
Prominenti (TV pořad)
VIP zprávy (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
2006 ČR:SR Test národa 2006 (TV pořad)
2005 VIP na cestách (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1990 Miss monokiny (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace