Reklama

Reklama

Marlene Favela

Marlene Favela

nar. 05.08.1976 (47 let)
Santiago Papasquiaro, Durango, Mexiko

Biografie (1)

Rodným jménem Silvia Marlene Favela Meraz se narodila 5. srpna 1976 na severu Mexika, v provincii Santiago Papasquiaro Durango. Koluje v ní mexická, libanonská a španělská krev. Má pět sourozenců, jeden z bratrů zemřel v útlém věku. Vystudovala, podobně jako většina mexických herců, hereckou akademii CEA, která patří mexické televizní společnosti Televisa. Začínala jako modelka, později již v zaměstnání u Televisy působila jako hlasatelka programu Camarôn que se… (více)

Zajímavosti (7)

El maleficio (2023)

  • Marlene Favela (Beatriz) se spolu s několika dalšími členy štábu nechala slyšet, že během natáčení mělo docházet k jistým „paranormálním aktivitám“ – podobná tvrzení jsou však u projektů s hororovou tematikou běžná. Herečka Jacqueline Andere (Nuria) se naopak svěřila, že během natáčení nic neobvyklého nezpozorovala. (fiLLthe3DD)

El Rostro de la Venganza (2012)

  • Marlene Favela (Alicia) obdržela nabídku na roli ve chvíli, kdy se v nemocnici vzpamatovávala z prodělané mrtvice. Producenty proto odkázala na svého lékaře, který herečce účinkování v seriálu doporučil. Aktivita Favele jedině prospěla, v opačném případě by totiž doma přemítala nad tím, jak mohla dostat mrtvici v tak nízkém věku (konkrétně ve 38 letech). (fiLLthe3DD)

Galerie (53)

Reklama

Herečka

Host

Reklama

Reklama