foto

Jan Stehlík

  • nar. 12.11.1963 (52 let)
    Kaplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2013 Škoda lásky (TV seriál)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2006 Indián a sestřička
2005 Doblba!

TV pořady

2011 Těžká léta československého filmu 1969 - 89 (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2008 Detektor (TV pořad)
1994 Prology (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2005 Film o filmu: Skřítek (TV film)
1995 Lapidárium: Příběh tanku č. 23 (TV film)

TV pořady

2011 Těžká léta československého filmu 1969 - 89 (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2008 Detektor (TV pořad)
1994 Prology (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)

Herecká filmografie

2005 Doblba!
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace