foto

Jan Stehlík

  • nar. 12.11.1963 (53 let)
    Kaplice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2017 Vzteklina (TV seriál)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Divná Bára (S02E04)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Manželka (S01E03)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
2006 Indián a sestřička
2005 Doblba!

TV pořady

2011 Těžká léta československého filmu 1969 - 89 (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2008 Detektor (TV pořad)
1994 Prology (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2005 Film o filmu: Skřítek (TV film)
1995 Lapidárium: Příběh tanku č. 23 (TV film)

TV pořady

2011 Těžká léta československého filmu 1969 - 89 (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2008 Detektor (TV pořad)
1994 Prology (TV pořad)
1993 Kinobox (TV pořad)

Herecká filmografie

2005 Doblba!
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace