foto

Jan Battěk

  • nar. 10.2. 1992, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ve dvanácti začíná s dabingem a získává první angažmá v divadle TaFantastika. O rok později hostuje v divadle Na Vinohradech. Z dabingovích rolí: Mravenčí polepšovna (Lucas), Arthur a Minimojové (Arthur), Petr pan (Kudrnka), Zodiac aj.

V roce 2008 natočil epizodní roli v nováckém seriálu ULICE, roli pážete ve středověkém seriálu Karla Janáka NEŽ SE TÁTA VRÁTÍ (ČT) a hlavní roli v muzikálové pohádce Tomáše Krejčího FREDY A ZLATOVLÁSKA (ČT). I přes všechny tyto úspěchy se nerozhodl pro uměleckou školu. "Chci mít zadní vrátka, abych mohl kdyžtak utýct..." říká praktický mladý muž.

KarelTago "KarelTago" Tágo

Herecká filmografie

2015 Chlapáci (studentský film)
2013 Hořící keř
2010 Němcová (divadelní záznam)
2009 Ať žijí rytíři!
Ať žijí rytíři! (TV seriál)
Láska je láska (divadelní záznam)
2008 Fredy a Zlatovláska (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace