foto

Radek Kuchař

  • nar. 22.11.1978 (37 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 22. listopadu 1978 v Praze. Po devítileté, povinné školní docházce začal studovat Státní konzervatoř v Praze obor hudebně dramatický. Tam však dostal podmínečně vyloučení, protože v prvním ročníku byla zakázána jakákoliv herecká činnost. V druhém ročníku dostal nabídku na hlavní roli v třináctidílném seriálu Milana Šteindlera točeného pro německou televizi. Konzervatoř na rok přerušil a i když se po roce vrátil za čas ho stejně vyloučili a maturitu si později dodělával na jiné škole. Ihned po odmaturování nastoupil na pět let do Hudebního divadla v Karlíně (Klec bláznů, Někdo to rád horké, Za zvuků hudby a jiné.)

Již od útlého dětství se účastnil mnoha konkurzů na dětské role a jako žák první třídy základní školy si zahrál hned hlavní dětskou roli ve filmu MODROOKÝ, který zde, tehdy ještě, v Československu, točila německá produkce. Dále jsme ho mohli spatřit v dětských rolích ve filmech FREONOVÝ DUCH, O ZAPOMNĚTLIVÉM ČERNOKNĚŽNÍKOVI, CÍSAŘOVY NOVÉ ŠATY. Jeho účinkování na televizních obrazovkách se do povědomí dostalo až začátkem devadesátých let, kdy tři a půl roku společně s Lucií Vondráčkovou uváděli televizní pořady KEČUP a MARMELÁDA (s Lucií společně studovali na konzervatoři).

Postupem času mu byla přidělena nálepka grázla a přidrzlých blonďatých frajírků, které na plátně poprvé ztvárnil ve filmu PERNÍKOVÁ VĚŽ v roli věčně zfetovaného Radka. Naposledy si zahrál grázla a vyděrače ve filmu CRASH ROAD. Zahrál si i v seriálech BUBU A FILIP, PŘÍPADY DETEKTIVNÍ KANCELÁŘE OSTROZRAK, HOSPODA a v neposlední řadě i přidrzlého fotografa v seriálu ON JE ŽENA. Může se pyšnit i tím, že si zahrál po boku Bruce Willise ve filmu HARTOVA VÁLKA.

Za poslední dobu se v televizi moc neobjevil, protože ho můžeme hlavně slyšet. Již hezkých pár let se věnuje dabingu. Za zmínku stojí např. HOSTEL I,II kde daboval Paxtona, seriál 24 HODIN (Ricka Allena), KRIMINÁLKA MIAMI (Eric Delko) a mnohé další.

Na závěr ještě jedna zajímavost. Hlas, který denně komentoval rekapitulace ze show v domě Velkého Bratra (BIG BROTHER - TV NOVA), patřil Radku Kuchařovi. Tři měsíce jezdil do barrandovských studií, aby provázel textem z obrazovky dění v domě.

Karlos "Zeddi" Bajer

Herecká filmografie

2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ ukradené krasavice (S01E15)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
2013 Franta a Jarin: rendez-vous
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
Přišel jsem si půjčit pruty
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Country Club: První směna
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Crash Road
Kolaborant (studentský film)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Poslední vlak
2005 Krev zmizelého
On je žena! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2002 Hartova válka
Perníková věž
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
1996 Bubu a Filip (TV seriál)
Hospoda (TV seriál)
1995 Aneta (TV seriál)
1993 Císařovy nové šaty
1990 Freonový duch
O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Blauäugig

TV pořady

2016 Kolotoč v kuchyni (TV pořad)
2015 Neuvěřitelný týden (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2008 Lucie Vondráčková To NEJ z TV (TV pořad)
2005 Big Brother (TV pořad)
1994 Klub marmeláda (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace