foto

Andrej Polák

  • nar. 22.5.1979 (37 let)
    Trenčín, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po absolvování Gymnázia Piešťany studoval na Pedagogické fakultě Univerzity Komenského v Bratislavě a po roce odešel do Prahy na DAMU. Herectví se učil pod vedením Jana Schmida, režiséra Studia Ypsilon, kde dodnes (kromě dalších divadel) účinkuje. Pracuje jako moderátor hudební stanice Óčko od doby jejího vzniku a uvádí filmový magazín Filmshot a pořad Inbox. Role v Tobruku je jeho první větší filmovou rolí.

Zdroj: presskit k filmu Tobruk

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Hemofóbie (S01E06)
Vyhazov (S01E02)
Pražák (S01E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Nenávist (S01E06)
2013 Rozkoš
2008 Tobruk
2006 Letiště (TV seriál)
2005 To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2010 Jindřich Štyrský - Mým očím nutno stále házeti potravu (TV film)
2008 Blessed Is the Match: The Life and Death of Hannah Senesh
2007 Domácí násilí ve filmovém ateliéru (studentský film)

TV pořady

2005 DJ Divák (TV pořad)
Filmshot (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Slza: Katarze (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace