foto

Melissa McCarthy

  • nar. 26.8.1969 (46 let)
    Plainfield, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Melissa McCarthy se narodila a výrůstala v Plainfieldu v Illinois. V New Yorku poprvé zabodovala v komediálních představeních 'The Improv' a "Stand Up New York'. Ve stejné době absolvovala dramatické kursy v newyorkském The Actors Studio a zaúčinkovala si v různých inscenacích hraných po celém městě.

Co se Melissa přestěhovala do Los Angeles, trénovala si víkend co víkend svůj bystrý humor coby členka The Groulings Comedy. Jako její první filmový počin se dá brát film GO, kde si střihla miniroli, dále ve filmu KID nebo CHARLIEHO ANDÍLCI.

Na vrchol ji dostala role v seriálu GILMOROVA DĚVČATA, kde se zhostila role Sookie St. Jamesové - kulinářského génia. Následovaly menší role ve filmu PUMPKIN nebo POMOC, JÁ MÁM RANDE. Ve filmu BÍLÝ OLEANDR si zahrála zdravotní sestru, v seriálu SAMANTHA WHO si zahrála po boku Christiny Apllegate. Za větší šanci se dá považovat role ve filmu THE NINES a nebo další z vedlejších rolí ve filmu KAŽDÝ MÁ SVŮJ SEN.

V současné době stále žije v Los Angeles. Melissa je rozený komik se zkušenostmi ve filmu, v televizi i v divadle. Mellisa nejspíš zůstane divákům zaryta do vědomí právě jako kuchařka Sookie.

Hana "Aknah" Kalivodová

Herecká filmografie

2017 B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations
Spy 2
The Heat 2
2016 Centrální inteligence
Gilmore Girls: A Year in the Life (TV seriál)
Krotitelé duchů
Šéfka
2015 Špión
2014 Miluj souseda svého
Tammy
2013 Drsňačky
Pařba na třetí
Z cizího krev neteče
2012 Čtyřicítka na krku
2011 Ženy sobě
2010 Láska a nedůvěra
Mike a Molly (TV seriál)
Pod jednou střechou
Záložní plán
2008 Každý má svůj sen
Pěkně hnusný lidi
Rita Rocks (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Cook-Off!
Devítky
Private Practice (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
2003 Chicken Party
Život Davida Galea
2002 Bílý oleandr
Kim Possible (TV seriál)
Pomoc!!! Já mám rande
Pumpkin
2000 Auto Motives
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Charlieho andílci
Kid
460 podezřelých
1999 Go

TV pořady

2016 The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2014 Stand Up to Cancer (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2014 (TV pořad)
40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
66. Emmy Awards (TV pořad)
2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Oscar's Red Carpet 2012 (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
17th Annual Critics' Choice Movie Awards, The (TV pořad)
64. Emmy Awards (TV pořad)
84. Annual Academy Awards (TV pořad)
2011 63. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

2016 Šéfka
2014 Tammy

Producentská filmografie

2016 Šéfka

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(92)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace