foto

James DeMonaco

  • nar. 1969
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Očista (2013)

    - Námět na film se zrodil v hlavě Jamese DeMonaca poté, co mu manželka připomněla jeho zkušenost s agresí za volantem. (Mrs.Blue)

Scenáristická filmografie

2016 Očista: Volební rok
2014 Očista: Anarchie
2013 Očista
2009 Malý New York
2008 Havárie (TV seriál)
2007 Vražedný souboj (TV seriál)
2006 Vlci
2005 Přepadení 13. okrsku
1998 Vyjednavač
1996 Jack

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace