foto

Miloslav Maršálek

  • nar. 9.11.1945 (71 let)
    Dambořice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pinocchio
2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam)
2011 Alois Nebel
Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
2010 Seth (studentský film)
2003 Top Dogs (divadelní záznam)
1998 Bedna s datlemi (TV film)
Vykání psovi (TV film)
1996 ...ani smrt nebere
1994 Prosté krutosti (TV film)
1992 Bydlela v hotelu U Andělů (TV film)
Čarodějka
Zítra to spustíme (TV film)
1991 Bráškové (TV film)
Honzík (TV film)
O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších (TV film)
Poslední (TV film)
Šance jako hrom (TV film)
1989 Král lenochů (TV film)
1988 Abaj a Žabaj (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Dům pro dva
1985 Šahrazád (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Padělek (E07)
další epizody (7)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Stín kapradiny (E01)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Vídeňské líbánky (E02)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Láska až na krev (S01E11)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Znamení koně (TV seriál)
Legenda (S01E10)
Výpověď (S01E09)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Slepice versus Slepička (S01E01)
1994 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
1993 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Cestou do synagogy (E03)
1992 Uctivá poklona, pane Kohn (TV seriál)
Kavárna Daubner (E02)
Zázraky u rabína (E01)

Dokumentární

2011 Mlčení, modlitba, pokání (TV film)
2000 Šumný Prostějov (TV film)

TV pořady

2016 Pirátské vysílání (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace