foto

Josh Radnor

  • nar. 29.7.1974 (42 let)
    Columbus, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Joshua "Josh" Radnor se narodil 29. července 1974. Je americký herec známý především jako architekt Ted Mosby v sitkomu How I Met Your Mother, kde hraje spolu s Alyson Hannigan a Neil Patrick Harrisem.

Radnor se narodil v Bexley (Ohio) jako syn advokáta Alana Radnora. Vyrůstal v Bexley poblíž města Columbus a odmaturoval na Bexley High School. Později přišel na Kenyon College, kde mu divadelní oddělení jeho školy předalo cenu Paula Newmana, přávě za roly v HIMYM.

V roce 2001 byl Josh původně obsazen do hlavní role v seriálu Off Centre ale roli nakonec dostal Eddie Kaye Thomas. O rok později stvárnil hlavní roli v divadelní verzi Absolventa v divadle na Broadwayi.

Milan "exitak" Dufek

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Seeker
2014 Ted Mosby Responds to LeBron James Coming Back to Cleveland (TV film)
2013 Tajné hrátky
2012 Svobodná umění
2010 Bezvadíkyještěprosím
2004 Everyday Life (TV film)
2001 Bulšit

TV seriály

2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
2014 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Seber se (S09E18)
Jak vaše matka poznala mě (S09E16)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rvačka (S04E10)
Naháč (S04E09)
Jéé! (S04E08)
další epizody (19)
2007 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
Nervy (S03E10)
Fackodání (S03E09)
další epizody (22)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Vánoční cenzura (S02E11)
Barneyho bratr (S02E10)
Sázka o facku (S02E09)
další epizody (22)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Limuzína (S01E11)
Ananasový incident (S01E10)
Břicho plné krocana (S01E09)
další epizody (11)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Court, The (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
2000 Welcome to New York (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Galapagos Affair: Satan Came to Eden

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 61. Emmy Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(288)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace