Reklama

Reklama

Joe Anderson

Joe Anderson

nar. 26.03.1982 (42 let)
England, Velká Británie

Diskuze

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Tak zatial ma k sfilmovaniu Kurtovho zivota najblizsie David Benioff (scenarista game of trones). Mohol by si vybrat Joea. Sakra to by bola bomba. Dokonalsieho Kurta nenajdu.

Heroine

Heroine (hodnocení, recenze)

Jak vidím, každý si musel všimnout :-)  Už když jsem Joea viděla poprvé, v Midsomer Murders, napadlo mne "hele, Kurt!" :-) Měl by ho hrát, než bude pozdě!

nirvanafan

nirvanafan (hodnocení, recenze)

Jenže já se obávám, že co bude Courtney živá, tak Kurtův životopis nevznikne. A pokud by ho náhodou natočili a nechali ji do toho krafat, tak to už by bylo snad lepší netočit to vůbec. A přitom zrovna teď má Joe ideální věk na to, aby si Kurta zahrál. A vůbec škoda, že většinou dostává tak strašně vedlejší role. V Ruinách i v Mezi vlky chcípne jako první.

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Koukám že jdu s křížkem po funusu :D Taky mě hned ta podoba praštila do očí, kéž by se postěštilo a on si Kurta vážně zahrál, byla by to paráda. V Across the universe byl perfektní...

aluna

aluna (hodnocení, recenze)

Aha, tak koukám, že už se to tady řešilo, mno, nezbývá, než se přidat...

aluna

aluna (hodnocení, recenze)

Měl by hrát Kurta, s kytarou mu to sekne a i ty rysy má dost podobný....

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

Chtěl jsem to sem psát, ale koukám, že nejsem jedinej, kdo to tak měl. :)

nirvanafan

nirvanafan (hodnocení, recenze)

Sinecod: přesně. Díky tomu jsem vyjímečně zapomněla obdivovat Jima Sturgesse a soustředila jsem se výhradně na kopii Kurta Cobaina :D

Sinecod

Sinecod (hodnocení, recenze)

Tak nejsem jediná kdo si myslí, že vypadá jako Kurt! Při Across the Universe jsem přemýšlela, jestli nemam nějaký halušky...

GANOUSEK

GANOUSEK (hodnocení, recenze)

nirvanafan: Dneska si v Hollywoodu poradí se všim, zvuk mu kdyžtak předabujou ve studiu, zpěv z playbacku a jeto, akorát se obavám, že se nic nenatočí a jestli tak toho, že to zas ty naši dabéři pos***u a daj Andersonovi pitomej dabing a ještě k tomu nadabujou písničky :D To bude už všechno tam kde myslim

nirvanafan

nirvanafan (hodnocení, recenze)

Hany350: tak v across the universe právě má delší vlasy a vypadá přesně jako kurt, hlas má teda odlišnej, ale zpívat taky umí ;)

GANOUSEK

GANOUSEK (hodnocení, recenze)

Trochu popurust vlasy, narvat roztrahyný hadry, dát mu kytaru pro leváky, a už by zněj byl Cobain, jo jo Kurt Cobain byl kapacity :)

nirvanafan

nirvanafan (hodnocení, recenze)

Je to celej Kurt. Jestli se bude někdy natáčet zase jeho životopis, tak šup s ním do hlavní role. (Dávat to Michaelu Pittovi je fakt ohavnost.)

Herec

Reklama

Reklama