Reklama

Reklama

André the Giant

André the Giant

nar. 19.06.1946
Grenoble, Francie

zem. 27.01.1993 (46 let)
Paříž, Île de France, Francie

Biografie (1)

André René Roussimoff přezdívaný André the Giant byl známý francouzský wrestler a herec. Narodil se 19. května 1946 a zemřel 27. ledna 1993 na infarkt v Paříži, kde byl na otcově pohřbu. Jeho srdce pravděpodobně nezvládlo jeho obrovitou postavu. Jeho enormní vzrůst byl důsledkem nemoci zvané akromegalie, což je hormonální porucha, způsobující zvýšený růst. Díky tomu byl přezdíván jako 8. div světa a byla mu zajištěna práce v WWE. V WWE dosáhl ohromného úspěchu a… (více)

Zajímavosti (9)

Princezna Nevěsta (1987)

  • Během takzvaného souboje důvtipu vše, co řekne Vizzini (Wallace Shawn), dává smysl, paradoxně ho ale nenapadlo, že by mohly být otrávené oba poháry. V určitý moment, kdy zmíní, že Westley (Cary Elwes) zdolal Fezzika (André René Roussimoff), tudíž je mimořádně silný, si můžeme všimnout, že Westleymu ztuhnul úsměv, ale když Vizzini opět začal mluvit, tentokrát o souboji s Inigem (Mandy Patinkin), Westleymu došlo, že Vizzini prostě plácá a nemá ponětí, který pohár je otrávený, a opět se na něj usmál. (Nick321)

Princezna Nevěsta (1987)

  • Je celkem úsměvné, že Fezzik (André René Roussimoff) v pohádce léčí Iniga (Mandy Patinkin) z opilosti, při pomyšlení, že André René Roussimoff byl světovým rekordmanem v pití alkoholu, během 6 hodin dokázal vypít 119 lahví piva o obsahu 12 uncí, což činí přibližně přes 42 litrů. (Nick321)

Galerie (22)

Reklama

Herec

Host

Reklama

Reklama