foto

Michael Harding

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Triple 9
2015 Accidental Love
Rukojmí
The Squeeze
90 minut v nebi
2013 Shuffleton's Barbershop (TV film)
2012 I Am Not a Hipster
Lizard Man
2011 A Good Old Fashioned Orgy
2010 Milý Johne
Píseň mého srdce
Secretariat
5th Quarter, The
2009 Body Politic (TV film)
Mississippi Damned
2007 Na domácí půdě
Úžasný svět hudby
2006 The Water Is Wide (TV film)
2005 Loggerheads
2003 Radio
2002 Cabin Fever
Jo (TV film)
Leo
Skandál v katolické škole
2000 Vraždy v Cherry Falls
1999 Můj učitel paroháč

TV seriály

2017 Good Behavior (TV seriál)
All the Things (S01E10)
MacGyver (TV seriál)
Hole Puncher (S01E20)
2016 Containment (TV seriál)
He Stilled the Rising Tumult (E06)
The Detour (TV seriál)
The Originals (TV seriál)
Behind the Black Horizon (S03E17)
2015 Banshee (TV seriál)
Hadi a ti druzí (S03E02)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
A propast ho pohltí... (S02E06)
Resurrection (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
Vězňové (S04E10)
2012 Revoluce (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace