foto

John R. Leonetti

  • nar. 4.7.1956 (60 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Sound of Mind
2013 Insidious 2
V zajetí démonů
2011 Surfařka
2010 Ca$h
Insidious
Piraňa 3D
Super Hybrid
2007 Rozsudek smrti
Vím, kdo mě zabil
Zlověstné ticho
2006 Lesy
2005 Dokonalý chlap
2004 Nikdy to nevzdávej!
2003 Honey
2002 Král Škorpión
2001 Špinavej Joe
1999 Detroit Rock City
1996 Agent WC 40
1995 Mortal Kombat
1994 Amazonie v plamenech (TV film)
Maska
One Woman's Courage (TV film)
Proti zdi (TV film)
1993 Žhavé výstřely 2
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Tiché hřmění (TV film)
1991 Dětská hra 3
1989 Eight Is Enough Wedding, An (TV film)
1988 Reach (TV film)

TV seriály

2013 Nultá hodina (TV seriál)
Ospalá díra (TV seriál)
Útočiště (S01E09)
Pojídač hříchů (S01E06)
Klíčky Šalamouna krále (S01E04)
2011 Řeka (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1996 Kindred: The Embraced (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1992 Raven (TV seriál)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Wish Upon
2016 Wolves at the Door
2014 Annabelle
2006 Osudový dotek 2
1997 Mortal Kombat 2: Vyhlazení

TV seriály

2015 Ospalá díra (TV seriál)
Prokletý obraz (S02E13)
1999 Providence (TV seriál)
Walker, Texas Ranger: Thunderovi synové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(80)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace