foto

Petr Vondráček

  • nar. 26.2.1976 (40 let)
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Hudebník, moderátor a herec Petr Vondráček se narodil 26. února 1976 v Ústní nad Labem. Se hrou na klavír začínal již v útlém věku a dnes hraje s kapelou Lokomotiva, se kterou vystupoval v pořadu S POLITIKY NETANČÍM a POLITICKÉ HARAŠENÍ.

Petr Vondráček se prosadil jako moderátor zábavné show HÁDEJ KDO JSEM. S kolegy z pořadu si zahrál v seriálu RODINNÁ POUTA, později VELMI KŘEHKÉ VZTAHY. Petr získal i několik filmových rolí, například v pohádce O JEČMÍNKOVI nebo ve filmech BESTIÁŘ a WESTERNSTORY. Objevil se i v několika dalších TV seriálech, například REDAKCE, NÁMĚSTÍČKO, TRAPASY nebo PŘEŠLAPY.

Markéta "Cherish" .

Herecká filmografie

2016 Lída Baarová
Sezn@mka
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (E10)
2015 Fotograf
Vánoční Kameňák
2014 První republika (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Westernstory
2010 Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2007 Bestiář
Trapasy (TV seriál)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
2003 O Ječmínkovi (TV film)

Dokumentární

2011 ČT Live - Eva Pilarová (koncert)
2010 Václav Hybš - muzikantská legenda (koncert)
2009 Tajemství celebrit (TV film)
2006 ČT Live - Pavel Sedláček (koncert)

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2014 Kdo je kdo? (TV pořad)
Muži proti ženám (TV pořad)
Souboj národů (TV pořad)
Srdce pro děti 2014 (TV pořad)
2013 Atlet roku 2013 (TV pořad)
Barrandovská abeceda (TV pořad)
Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (TV pořad)
Krampoloviny (TV pořad)
Kurňa, co to je? (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Nic není nemožné (TV pořad)
Vtip za stovku! (TV pořad)
2011 Nové hnízdo (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad)
2009 Ano, šéfe! (TV pořad)
Fakta Barbory Tachecí (TV pořad)
Hádej, kdo lže! (TV pořad)
Pelíšky slavných (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2007 Hádej, kdo jsem! (TV pořad)
Hvězdy u piana (TV pořad)
2006 Evergreen show (TV pořad)
Inkognito (TV pořad)
2005 Žáci "pedagoga" Šimka (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2001 Co v Silvestru nebylo... (TV pořad)
Dobroty (TV pořad)
Politické harašení aneb S politiky stále netančíme (TV pořad)
2000 Hogo Fogo (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1995 S politiky netančím (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace