foto

Ginnifer Goodwin

  • nar. 22.5.1978 (38 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Ginnifer Michelle Goodwin se narodila 22. května 1978, v Memphisu v Tennessee. Talentovanou Ginnifer provázela její láska k divadlu už na stední škole. Vystudovala Lausanne Collegiate School v roce 1996 a poté strávila rok na Hanover a nakonec na Boston University kde obdržela BFA v herectví.

Žila v New Yorku krátce předtím, než se přestěhovala do Kalifornie, kde nyní žije. Jejím televizním debutem byl seriál LAW & ORDER (1990), ale její první televizní rolí byl ED (2000). Dále zázářila jako Connie Baker ve filmu MONA LISA SMILE (2003).

Radka "Synoveja" Žůrková

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zootropolis: Město zvířat
2014 Zvonilka a tvor Netvor
2013 Once Upon a Time: The Price of Magic (TV film)
Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
2011 Noc je ještě mladá
Pět žen (TV film)
Tvůj snoubenec, můj milenec
2010 Ramona
2009 Až tak moc tě nežere
Single Man
2008 Vyletět z hnízda
2007 Den zlomu
Na území žen
2006 Love Comes to the Executioner
2005 Walk the Line
2004 Rande s celebritou
2003 Úsměv Mony Lisy
2002 Porn 'n Chicken (TV film)

TV seriály

2017 Bylo, nebylo (TV seriál)
The Final Battle: Part 1 (S06E21)
The Song in Your Heart (S06E20)
The Black Fairy (S06E19)
další epizody (11)
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Wish You Were Here (S06E10)
Changelings (S06E09)
I'll Be Your Mirror (S06E08)
další epizody (22)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Swan Song (S05E11)
Broken Heart (S05E10)
The Bear King (S05E09)
další epizody (22)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Kletba Roztříštěného zraku (S04E11)
Pád (S04E10)
další epizody (23)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Návrat domů (S03E11)
Nová Země Nezemě (S03E10)
Záchrana Henryho (S03E09)
další epizody (24)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Srdcová královna (S02E09)
Do hlubin (S02E08)
Dítě měsíčního svitu (S02E07)
další epizody (24)
Electric City (TV seriál)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Osamělé srdce (S01E07)
Pasáček (S01E06)
Příliš slabý hlásek (S01E05)
další epizody (7)
2007 Big Love: In the Beginning (TV seriál)
2006 Velká láska (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)

TV pořady

2015 The 41st Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2012 64. Emmy Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace