foto

Yvonne Strahovski

  • nar. 30.7.1982 (34 let)
    Maroubra, Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Yvonne Strzechowski se narodila 30. července 1982 v Sydney, v Austálii. Vystudovala University of Western Sydney's Theatre Nepean. Na začátku své herecké kariéry se objevovala v australských filmech a nyní hraje v amerických filmech a seriálu "CHUCK". Pravým jménem je Yvonne Strzechowski, ale používá jméno Yvonne Strahovski. Mluví plynule polsky, čehož využila i v seriálu "Chuck".

V roce 2006 hrála v epizodě australského seriálu "Headland". Věnuje se také divadlu. V divadle hraje i píše hry. Nedávno prorazila s hrou "Kieslowski's Neck". V roce 2007 hrála ve filmu "Gone / Ztraceni v divočině" a poté dostala důležitou roli v americkém seriálu "CHUCK", kde hraje agentku Sarah. Žije v Los Angeles.

Lukáš "KooNY" Konečný

Herecká filmografie

2017 Shadows from the Sky
2016 All I See Is You
Batman: Bad Blood
Manhattan Night
2015 Edge (TV film)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
2014 Já, Frankenstein
24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2013 Dexter (TV seriál)
Remember the Monsters? (S08E12)
Monkey in a Box (S08E11)
Goodbye Miami (S08E10)
Make Your Own Kind of Music (S08E09)
Are We There Yet? (S08E08)
další epizody
2012 Dexter (TV seriál)
Surprise, Motherfucker! (S07E12)
Do You See What I See? (S07E11)
The Dark... Whatever (S07E10)
Helter Skelter (S07E09)
Argentina (S07E08)
další epizody
Koala kideu: yeongwoongeui tansaeng
Výlet s mámou
2011 Elitní zabijáci
2010 Clutch Powers 4D Adventure, A
I Love You Too
LEGO: Clutch Powers zasahuje
Matching Jack
Rozvedený se závazky (TV seriál)
2009 Persons of Interest
The Canyon
2008 Plex, The
2007 Chuck (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
2006 BlackJack: Dead Memory (TV film)
CollegeHumor Originals (TV seriál)
Ztraceni v divočině
2005 Headland (TV seriál)
2004 Double the Fist (TV seriál)

Dokumentární

2010 Chuck Fu and Dim Sum
Chuck Season Two: Dude in Distress - Explore Some of This Season's Best Action Sequences
2009 Australians Hit Hollywood

TV pořady

2014 Princess Rap Battle (TV pořad)
2011 25th Annual Genesis Awards, The (TV pořad)
2010 The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2005 Attack of the Show! (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace