foto

Jiří Fero Burda

  • nar. 11.12.1956 (59 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Anděl Páně 2
Dvojníci
2014 Vejška
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
Škoda lásky (TV seriál)
2010 Občanský průkaz
Škola princů (TV film)
2009 Proč bychom se netopili (TV seriál)
2008 Nestyda
2003 Mazaný Filip
2000 Cesta na Měsíc (studentský film)
Hřmění divadla Sklep (divadelní záznam)
1997 Báječná léta pod psa
Pumelice lesní moudrosti (TV film)
1994 Historky od krbu (TV seriál)
Mlýny (divadelní záznam)
Tak dělejte něco! (TV film)
1992 Černí baroni
1991 Mí Pražané mi rozumějí
Penziónek (TV film)
Skús ma objať (TV film)
Velmi uvěřitelné příběhy (TV seriál)
Velmi uvěřitelné příběhy: Siláci (TV film)
1990 Kouř
Silnější než já
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid
1986 Chobotnice z II. patra (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
1999 Wartburg movie show (TV pořad)
1998 Multicar Movie Show (TV pořad)
1988 Video a já (TV pořad)

Režijní filmografie

1994 Mlýny (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

1997 Pumelice lesní moudrosti (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace