foto

Sarah Lancaster

  • nar. 12.2.1980 (36 let)
    Overland Park, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Sarah se narodila 12.2.1980 v Overland Park v Kansasu, kde vyrůstala se svým mladším bratrem Danielem. Její matka Barbara je ženou v dománosti a otec Michael podniká s nemovitostmi. Od svých 10 let vyrůstala v Mission Viejo, California. Vystudovala University of California v Irvine a pro rychlejší absolvování vysoké školy se přestěhovala do Los Angeles. Sarah miluje tanec, proto se více než 8 let věnuje profesionálně baletu a jazzu, čímž si vysloužila angažmá v Caesar's Palace nebo Les Artists Theatrical. Nyní Sarah žije v Burbanku, Californii.

Sarah se zpočátku objevovala především v tiskových reklamách, nicméně se už chvilku předtím objevila jako host v seriálu SAVED BY THE BELL: THE NEW CLASS. Producenty tohoto seriálu zaujala natolik, že si vysloužila pravidelné angažmá pro následující sezónu. V roce 2003 přišla do té doby její největší příležitost, když se objevila ve známém seriálu EVERWOOD, kde ztvárnila jednu z hlavních rolí - Madison Kellnerovou. V poslední době se začala pravidelně vyskytovat v show stanice CBS DR. VEGAS jako Veronica Haroldová, nebo na stanici ABC v seriálu WHAT ABOUT BRIAN, kde hrála nedosažitelnou lásku Barryho Watsona. Zatím její poslední štací se stal seriál CHUCK, kde ztvárnila sestru Chucka Bartowskiho (Zachary Levi) Ellie Bartowski.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

2015 Christmas in the Smokies
'Tis the Season for Love (TV film)
2014 Along Came a Nanny (TV film)
Looking for Mr. Right (TV film)
Love Finds You in Sugarcreek (TV film)
Soudce
2013 Ach, ty Vánoce (TV film)
Preacher's Mistress, The (TV film)
2011 Dobrý doktor
Pomsta (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Život je stres
2007 Chuck (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 Život s nepřítelem (TV film)
2004 Dr. Vegas (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
Half & Half (TV seriál)
Chyť mě, když to dokážeš
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Off Centre (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
2000 Alej milenců
Bostonská střední (TV seriál)
Projekt Mercury (TV film)
Učitelův miláček
1999 Michael Landon, the Father I Knew (TV film)
Rescue 77 (TV seriál)
Sorority (TV film)
Undressed (TV seriál)
Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Unhappily Ever After (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)

Dokumentární

2010 Chuck Fu and Dim Sum
2008 Speechless (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace