foto

Elin Špidlová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Daleko do Nashvillu (TV film)
2005 Miluj bližního svého (TV film)
2002 Česká spojka
Killer Love
2001 Dissident
Únik z okovů
2000 Der Lebensborn - Pramen života
1999 Láska krvácí

TV seriály

2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
2000 The Immortal (TV seriál)

TV pořady

2012 Hlas Česko Slovenska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace