foto

Pavel Bém

  • nar. 18.7.1963 (53 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Chyťte doktora

Dokumentární

2014 Český žurnál: Zločin pana Chytila (TV film)
Plán
2012 Láska v hrobě
2010 Oko nad Prahou
Pozemšťané, koho budete volit? (TV film)
2009 Auto*Mat
Dalajlamovo poselství (TV film)
Sedm statečných
2008 Carstensz - Sedmá hora
Trvalé bydliště Praha (studentský film)

TV pořady

2014 DVTV (TV pořad)
2004 Otázky Václava Moravce (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2007 Okno do nebe
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace