foto

Angus Sampson

  • nar. 12.2.1979 (38 let)
    Sydney, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Insidious 3: Počátek
Now Add Honey
Šílený Max: Zběsilá cesta
2014 Pašerák
2013 Blinder
Insidious 2
Válka magazínů (TV film)
2012 Howzat! Kerry Packer's War (TV film)
Pohřbeni zaživa (TV film)
Sto krvavých akrů
2010 Insidious
Legenda o sovích strážcích
Pop
Summer Coda
2009 Max a maxipříšerky
The Last Supper
2007 King, The (TV film)
Rats and Cats
2006 Kokoda
Legendy zeleného trávníku
2005 Ty a tvůj pitomej kámoš
2003 Fat Pizza
Propad do temnot
Razor Eaters
Referees, The
1999 Smile & Wave
1998 Dags

TV seriály

2016 Shut Eye (TV seriál)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
další epizody (9)
2014 Party Tricks (TV seriál)
2013 Insidious: Spectral Sightings (TV seriál)
2010 Spirited (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
Wilfred (TV seriál)
2002 Short Cuts (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Librarians in Profile (TV seriál)

TV pořady

2003 Greeks on the Roof (TV pořad)
2000 The Big Schmooze (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Pašerák
2009 The Last Supper

Režijní filmografie

Filmy

2014 Pašerák
2009 The Last Supper

Producentská filmografie

Filmy

2009 The Last Supper
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace