foto

Helena Mattsson

  • nar. 30.3.1984 (32 let)
    Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Helena Mattsson se narodila a vyrůstala ve švédském Stockholmu. Má dvě sestry. V mladistvém věku byla objevena jednou z největších modelingových agentur ve Švédsku. Po absolvování vysoké školy umělecké ve Stockholmu, Helena odcestovala do Londýna a New Yorku, aby i nadále mohla studovat herectví. Velký zlom přišel v 19 letech, když opustila Londýn kvůli Los Angeles, kde byla obsazena do hlavní role v komedii Warner Brothers ŠVÉDSKÉ OHIO.

Helena Mattsson měl nedávno menší role na stanici ABC v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY a na stanici CW v seriálu NIKITA. V roce 2012 byla obsazena jako Alexis Blume v 666 PARK AVE pro ABC. Seriál byl bohužel ukončen kvůli nízké sledovanosti a kvůli hurikánu Sandy, který zničil veškeré kulisy.

Můžete ji spatřit i v celovečerních filmech jako je SEDM PSYCHOPATŮ (Seven Psychopats) s Colinem Farrellem, ZBRANĚ, DÍVKY A HAZARDNÍ HRY (Guns, Girls and Gambling) s Gary Oldmanem, NÁHRADNÍCI (Surrogates) s Brucem Willisem a IRON MAN 2 s Robertem Downey Jr.

Tomáš "wohna" Vohnický

Herecká filmografie

2016 Code of Honor
Paradise Pictures (TV film)
Smartass
The Loner
2015 American Horror Story: Hotel (TV seriál)
Win, Lose or Love (TV film)
2014 Audrey
Fargo (TV seriál)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
2013 Betrayal (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
2012 Guns, Girls and Gambling
Jak vyloupit spermabanku
Melvin Smarty
Sedm psychopatů
666 Park Avenue (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
You and I
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Iron Man 2
Muumi ja punainen pyrstötähti
Nikita (TV seriál)
Obhájci (TV seriál)
2009 Náhradníci
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nobody
2008 Mentalista (TV seriál)
Short Track
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Americanizing Shelley
Mutant: Probuzení
2005 Sex, láska a tajemství (TV seriál)
Šéfkuchař nadivoko (TV seriál)
2004 Duch jezera
Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace